Jon Moraeus Blogg

Jon Moraeus Blogg

Världens trevligaste Öviks-bo?!

bloggenPosted by Jon Moraeus Wed, November 10, 2010 17:04:56

Hej alla glada!

Hoppas ni har det mer än bra?!

Själv så är det fantastiskt mycket, nya härliga utmaningar kommer till mig dagligen. På senare tid har det varit en hel del föreläsningar och då har "med glädje som kompass" varit den som jag oftast kört.

Det som är roligast just nu är att jag är med i Tidningen 7:s (webben7.se) tävling om världens trevligaste Öviksbo.. Blev faktiskt tårögd av att ha blivit nominerad. En kraftfull och kärleksfull feedback som jag verkligen inte tackar nej till. Känner mig otroligt hedrad att få vara en av de nominerade. Att få vara 1 av alla de fantastiska människorna är väldigt stort för mig och jag känner mig mer än tacksam för det. Har tyvärr inte fått reda på vilka som nominerat mig men ett stort tack ska ni. Det värmer verkligen ska ni veta.

Skriv gärna ett inlägg på vad som gör er glad och varm i kroppen, skulle vara kul att få höra vad som gör andra glad.

Ha det guld alla där ute.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jon Wed, December 01, 2010 12:05:52

Vad härligt att höra Måns..

Hoppas vi träffas mer framöver. Kan inte du maila så jag har din adress. Skulle vara kul att veta hur det går för dig med alla nya utmaningar.

ha det bäst mannen.

Posted by Måns Tue, November 30, 2010 22:01:07

Sådärja, nu har jag röstat! :)

Idag sken solen, det var kallt och jag lekte med barnen i snön. (Skottade ihop en pulkabacke så barnen kunde åka från uthustaket ;) Makes me happy!