Jon Moraeus Blogg

Jon Moraeus Blogg

TV dags!

bloggenPosted by Jon Moraeus Sun, November 09, 2008 21:12:45

Nu är det dags att sända föreläsningen som spelades in för några veckor sedan.

Det kommer att bli imorgon, måndag, klockan 10:30, på svt 2 (svt24)

Vi hörs!

Ha det de guld!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kristin Thu, December 11, 2008 11:49:00

Hej! Råkade se din föreläsning och blev jätteglad så jag var tvungen att kolla upp dig! Det är så skönt med människor som vill uppmuntra ungdomar, det behövs!

Posted by Peter Thu, December 11, 2008 11:29:38

Tjenna Jon!

Sitter precis just nu och kollar på din föreläsning som visas på Svt 2. Slog på tv:n mest bara för ha den igång, sedan slog jag över till 2:an och då blev jag klistrad vid skärmen. Är själv en kille som är mycket sportintresserad och vill jobba med mental träning framöver. Och just nu har jag det väldigt svårt med motivationen när en nära släktning ligger på sjukhuset. Sedan har jag själv indrekt fått "sparken" efter nyår när personalen ska sparas in på mitt jobb. Och nu känns det som att jag står stilla och trampar bara. Frustrerad och ledsen. Jag känner mig som en träningscykel som vill komma fram men hela tiden står stilla, och när nästa hinder kommer upp så är det någon som "skruvar" på mer mostånd på cykeln. Och när jag väl har "vant" mig vid den situationen så upptäcks ett nytt hinder och åter igen så är det någon som "skruvar" på mer motstånd. Men tappar motivationen och allt helt enkelt.

Därför tycker jag att din föreläsning var helt strålande! Du pratar om precis samma tänk som mig. Motgångar och man vill försöka men man har inte orken. Men jag fastnade för det där med att se utmaningar istället för motgångar. Jag ska inte visa någon annan vad jag duger till, jag ska visa mig själv att jag faktiskt klarar av det och att kunna blicka frammåt åt nya mål och drömmar. Och självklart vara nöjd över den jag är.

Tack för en kanon föreläsning, och du har satt glöd i min vardag idag! Tack.

MVH

// Peter Andersson, Ånge

Posted by Erica Sterner Thu, December 11, 2008 11:20:28

Hej!! Såg dig nyss på TV, SVT 24 - föreläsare, spännande! Det var ju inte igår man såg dig!! Kul!! Hur som helst, hoppas att allt är bra med dig! Ha det gott//Erica

Posted by Frida Mon, November 10, 2008 11:44:13

Hej! :D

Så din föreläsning på tv. Grymt bra! Blev jätte inspirerad. Du verkar vara en stört skön människa! Man ser riktigt hur du brinner för det du gör, det lyser verkligen om dej när du pratar. älskar liknelsen med Galonbrallerna. Hahaha XD Snälla du som har lite status, få in galonbrallor på innelistan ;D

Ha det gött!