Jon Moraeus Blogg

Jon Moraeus Blogg

Typiskt det blev några kilo plus!!

bloggenPosted by Jon Moraeus Mon, December 28, 2009 23:20:20

Länge leve maten under Jul. För finns det en bättre anledning att börja träna än när man svullat i ett par dagar med denna mat i drivor... Blir nog dags att börja använda det där träningskortet som mest samlat damm än så länge.

Det har varit en otroligt rolig höst ang mitt företag. Som föreläsare har efterfrågan börjat rulla på sakta men säkert. Men som coach / mental tränare har det verkligen skjutit på rejält. Mest pågrund av att jag nu jobbar för fullt med Modo hockey. Riktigt roligt att få hjälpa till med att finna nya vägar för deras tanke banor. Inspirerande att få följa med i deras intressanta framgångsrecept. En överenskommelse med Modo gjordes för ett tag sen, vi kom överens om att mitt arvode skulle gå direkt till att marknadsföra mig i deras medier. Så ni som är på Modos hemsidan eller i arenan kommer nog att stöta på min loggo.

Nu har jag lämnat in loggos och tankar på hur jag vill att det ska vara under resten av säsongen. Har verkligen jobbat på för att lämnat bort allt för den 1 januari åker jag och gumman och hennes familj till Sydafrika för mysiga middagar, chill och bada med hajar. Ska bli sjukt kul hela resan och jag ser det lite som att fira att det gått så sjukt bra den senaste tiden. Ska där ladda batterierna för att sedan kunna fortsätta utveckla företaget. jag hoppas att våra vägar möts nästa år så vi kan tillsammans utvecklas.

Ska även bli sjukt kul att få utveckla Svensk snowboardcross tillsammans med åkarna. Är sjukt laddad för att jobba med detta.

Ha det nu guld! För det är du värd.

Är åter på kontoret 19 januari!

MVH Jone

  • Comments(0)//blogg.jonmoraeus.se/#post30