Jon Moraeus Blogg

Jon Moraeus Blogg

Piteå dansar och ler precis som jag!

bloggenPosted by Jon Moraeus Mon, July 27, 2009 15:33:45

Bastu, hoppa från broar, god mat, grym musik och ett helt sanslöst roligt gäng. det är receptet på på hur man har det riktigt trevligt. Visst var kanske inte solen så varm som man hoppats men käk-musklerna har ändå träningsvärk från att ha crunchat (wow har verkligen ingen ide på hur det där igentligen stavas, men det är ni nog van vid) en hel del.

Helgens största besvikelsevar dock en liten tävling som vi hade. Mans tävlingen som arrangören Salle så fint kallade den. det hela utspelade sig under en bro i den härliga lilla byn Böle. Reglerna är följande: klättra ut på bron och häng sedan i metall ställningen under själva bron. Du får inte sparka dina motståndare eller hänga i benen. Känslan var ganska bra i kroppen och jag var taggad.

ett litet problem som jag snabbt märkte var att det var grymt svårt att svinga sig ner från avsatsen som man stod på till läget där man skulle hänga. Ha ha, det var länge sedan jag kände mig så bakom flötet, kände mig lika vilsen i detta läge som när man vaknar upp i mitten av rummet med fjärrkontrollen i ena handen till stereon och i andra en gardinstång. Ingen anning hur jag kom dit eller vad jag gör där men jag står där och det är Hardcore superstars på hög volym..... inga kommentarer föruttom att ja, jag brukar gå i sömn, ha ha.

Hur som helst när jag ska svinga mig ut märker jag at svingen nog blev lite för stor och händerna lossnar fruktansvärt omanligt snabbt, det var ju en mandoms tävling.. kommer upp till ytan med det där lite lätt generade leendet som att "nej men jag tog tävlingen med en klackspark", men det gjorde jag ju inte. Till min glädje märker jag att en till föll ner, "undrar vilken". Fan det är den andra Jon...

Att hänga från en bro och heta Jon går tydligen inte ihop. tack för det namnet mamma & pappa. Ha ha VM i I-lands problem.

Stor kram på er!

  • Comments(0)//blogg.jonmoraeus.se/#post25