Jon Moraeus Blogg

Jon Moraeus Blogg

Ett paket lycklig har jag fått!

bloggenPosted by Jon Moraeus Sat, March 21, 2009 11:05:05

Sitter just nu i Kläppen, Sälen och lyssnar på nervösa röster som ska tävla imorgon.

Varför vi sitter i denna mycket trevliga stuga i mitten av backen är för att SM i snowboardcross annordnas här detta år. som vanligt så vill man ha ett litet finger med i spelet, därför kommer man att få skicka iväg alla peppade åkare nerför branten. Mitt jobb blir allså att vara starter, domare och bollplank. känns otroligt roligt att vara delaktig och även stå på andra sidan bara för att få se allt ur en annan synvinkel.

Idag är det en fantastisk lördag med väder där solen verkar vilja titta fram men känner sig lite blyg. Gårdagen bjöd inte på nåt speciellt bra bil väder. Men trots spöregn så var jag så himla uppåt. Eftersom jag lämnade Umeå och steg 1 av min coach utbildning bakom mig, och förutom packning hade jag fått en så otroligt stor samling verktyg. För att funka så bra som möjligt vara en coach för dig och andra. Tillvägagångssätt och en trygghet i kraftfulla frågor har lyft min självkänsla tack vare denna kurs.

En liten hemugppgift till dig är att alltid säga tack till den person som säger något snällt om dig eller till dig. Det är så vanligt att folk alltid ska ta och försvara sig genom att säga ex vaddå den här gamla trasan. detta gör att du slår ifrån den positiva feedbeck som du fått och personen som du fått det av känner att hon/han har ingen koll och lite dum. detta gör att det inte blir så många fler gånger. Ta vara på möjligheten att växa när andra gör jobbet. Det enda du behöver göra är att säga Tack.

Tack för att du lyssnade på mina ord.

Tack vare dig växer jag.

  • Comments(0)//blogg.jonmoraeus.se/#post18